AsHome Details - Swedish VOLUNTEER IN BUSAN SOUTH KOREA


AsHome Details - Swedish  VOLUNTEER IN BUSAN SOUTH KOREA


Hej, allihopa! Vi har precis öppnat ett nytt språk café i Busan, Sydkorea och nu letar vi efter nya trevliga medarbetare!

Är du intresserad av matlagning? Kanske gillar du att diskutera film och böcker? Eller har du någon annan hobby eller talang som du vill dela med dig av? I så fall är Ashome något för dig! Vi behöver volontärer som är vänliga, villiga att lära ut och umgås med våra koreanska studenter.

På Ashome får du möjlighet att träffa många koreanska vänner och lära dig om Korea och dess kultur. I utbyte kommer du att hjälpa våra studenter att träna och förbättra sina engelska kunskaper genom avslappnad konversation.

Ett plus för våra volontärer är att caféet endast är öppet på vardagar så det finns gott om tid för utflykter med vänner, eller utforska Busan på egen hand!

Sommaren är här! Kom och njut av vädret och träffa nya intressanta människor. Det finns massa att se och upptäcka i Busan, särskilt Koreas mest berömda strand Haeundae!


Vi ser fram emot att välkomna alla nya vänner och hoppas att vi ses snart 😉Arbetet inkluderar 4 timmar varje dag från måndag till fredag. Vi har två skift. - Eftermiddag: 14-18 - Förmiddag 18-22 EXEMPEL Trädgårdsarbete Matlagning/ shopping Jordbruk Hjälp med eko projekt Hushållssysslor Djurskötsel Hjälpa turister Välgörenhet Konstprojekt Engelska kurser VI SÖKER 1. Engelska kunskaper medel till hög nivå 2. Trevliga och öppna människor som kan leda en konversation (tre eller fler studenter per volontär) 3. Skötsam och artig 4. VÄNLIG! Detta är det viktigaste BOENDE Det är ett nytt fyra våningshus. Andra våning; språk café. Tredje våning; sovsalar. Fjärde våning; kök och duschrum. - Ny säng, madrass och sängkläder - Gratis Wifi - Tillgång till tvättmaskin -Tillgång till balkong - Ris och bröd ingår Huset ligger 3 minuter från Jansan tunnelbanstation exit nr 14. Köpcenter, bio, mataffär och restauranger finns i närheten på promenadavstånd. Haeundae ligger 5 minuter bort med kollektivtrafik. Skicka ett meddelande om du är intresserad, så hörs vi snart!


https://www.facebook.com/ashomecafe/

Comments

Popular posts from this blog

Brand New Language Cafe " INTERNSHIP & VOLUNTEERING IN BUSAN SOUTH KOREA

Review from Li - Taiwan Volunteer at As Home Cafe Busan South Korea

My cultural experience - Jacob ' Volunteering experience in Busan South Korea '